Rontix

Koiratuotteita mittatilaustyönä

Teen mittatilauksesta käsityönä pantoja, valjaita, jakajia, hihnoja, tossuja, heijastintuotteita, takkeja jne. Melkein mitä vaan keksit pyytää :) Minulla on myös pieni myymälä trimmitilojen yhteydessä, jossa varsinkin pikkuterrierikokoja saatavilla myös valmiina. Kaikki tuotekyselyt ensisijaisesti mieluiten sähköpostiini rontix.tmi@gmail.com, jotta saan tilaukset kirjallisena, eikä mitta- ja yhteystiedot pääse häviämään :)
 
Erikokoisia hitsattuja vahvoja D- ja O-renkaita löytyy runsaasti eri kokoja ja pantojen/valjaiden runkona käytettävä PP-nauhaa löytyy 1cm leveydestä 4cm leveyteen. Hihnojen lukkoina käytän pääasiassa Ruotsissa valmistettuja BGB-lukkoja, mutta myös vaihtoehtoisia lukkoja löytyy. Pistolukkoja pantoihin löytyy joka kokoa ja myös metallisena yleisimpiä kokoja. Koristenauhoja löytyy useita ja pehmusteeksi Fleeceä, softshelliä ja keinonahkaa on hyvät värivalikoimat. Taluttimissa käytän vahvaa paracord-narua, jota käytetään myös laskuvarjonaruna.
Esimerkkikuvia pannoista
 
Pyydä aina erikseen ohjeet koiran mittaamiselle, jotta varmasti saat oikean kokoisen tuotteen.
Pyytäessäsi mittaustietoja, sovitaan myös maksutavasta ja toimituksesta.
 
Tuotteillani on tyytyväisyystakuu. Rontix vastaa tuotteidensa kestävyydestä normaaliolosuhteissa. Muun muassa tuotteiden likaantuminen ja kuluminen käytössä luokitellaan normaaliksi kulumiseksi, joten ne eivät kuulu korvattavien asioiden piiriin.